5 Tips about پمپ شناور You Can Use Today
5 Tips about پمپ شناور You Can Use Today
Blog Article
پمپ های شناور برای هر شرایطی مناسب نیستند و اغلب انتقال آب از عمق به ارتفاع، کارکرد اصلی آن هاست.
پمپهای تکمرحلهای از معمولترین پمپهای گریز از مرکز به شمار میآیند که در اندازهها و فشارهای تخلیه متفاوت تولید میشوند و برای پمپ کردن سیالات با ویسکوزیته پایین و بدون ذرات جامد به کار میروند.
دیزل ژنراتور دیزل ژنراتور اسکانیا دیزل ژنراتور ایویکو دیزل ژنراتور بادوین دیزل ژنراتور بنز ایدم تبریز دیزل ژنراتور پرکینز انگلیس دیزل ژنراتور تلک دیزل ژنراتور موتورسازان تبریز دیزل ژنراتور سدک دیزل ژنراتور کامینز دیزل ژنراتور لیستر پیتر دیزل ژنراتور ولوو پنتا دیزل ژنراتور دویتس دیزل ژنراتور دست دوم
اگر رشته کاری شما فنی و مهندسی نباشد و یا تا وقتی که پمپ چاه کسب و کار یا محل زندگی شما، نیازمند تعمیر یا تعویض نشود، ممکن است هرگز کنجکاو نشوید که بدانید اساسا پمپ ها و حتی پمپ شناور چگونه کار میکنند؟!
یکی از ویژگیهای اصلی این پمپها، طراحی غوطهور آنهاست که به طور کامل در داخل مایع کار میکنند.
عکس حرکت پلانجر نیز سبب خروج سیالات میشود. البته همیشه یک پلانجر برای جابجایی سیالات، مورد استفاده قرار نمیگیرد بلکه از دستگاههای مکانیکی دیگری نیز استفاده میشود که این دستگاهها میتوانند پیستون، دیافراگم، چرخدنده یا لوب (گوشواره) باشد.
چاه های عمیق لزوماً شناور آب کشاورزی نیستند. بلکه چاه های فاضلاب، نفت و سایر سیالات صنعتی نیز از موارد استفاده پمپ های شناور محسوب می شوند.
از جمله مزایای پمپ شناور، میتوان به عدم نیاز به راهاندازی با هواگیری، سرعت کار بالا، راندمان مصرفی ایدهآل، کاهش مصرف برق، استحکام بالا به خصوص در نمونه فلزی و استیل و همینطور سر و صدای کم نسبت به دیگر نسلها اشاره کرد.
در این نوع پمپ ها موتور خارج از چاه قرار می گیرد و پروانه را به گردش در می آورد. سیال پس از پمپ شدن از طریق پروانه، توسط لوله ای که در اطراف محور click here قرار دارد به سمت خروجی منتقل می شود.
و از پرکاربردترین مصارف پمپ شناور کوچک می توان در صنایع کشاورزی، باغبانی، آبرسانی خانگی، تصفیه کردن آب، سیستمهای اطفای حریق نام برد.
در این پمپ ها برای جلوگیری از آسیب رسیدن به دینام ، لوله خروجی هم اندازه یا بزرگتر از خروجی پمپ مورد استفاده قرار می گیرد.
اساس کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی از الکتروموتور به پروانه ها منتقل می شود. وجود تعداد زیادی پروانه در قسمت پمپ که به صورت طبقاتی قرار گرفتند باعث می شود که آب از قسمت میانی الکترو موتور و پمپ که دفیوزر مکش نامیده می شود مکش بشود و به سطح زمین انتقال پیدا کند
همان گونه که پیشتر بیان شد برای محاسبه توان و دبی پمپ شناور می توانید از نظر کارشناسان و یا جداول و نمودارهای مختلف در این زمینه استفاده نمایید.
نصب پمپ و سوار کردن آن روی دینام شناور و بستن کامل پیچ ها